Voor doeners

Door in 2009 een surfschool te beginnen, heb ik bewust gekozen voor het leven waarvoor ik geboren ben. Een vrij leven met surfen, yoga, reizen en veel buiten zijn. Ik heb mijn leven zo ingericht dat ik kan zijn, wie ik zijn. Dit betekent niet dat ik iedere dag van geluk rondhuppel. Helaas niet. Natuurlijk ken ik stress, omdat dingen niet gaan zoals ik zouden willen. Wel heb ik geleerd dat de omstandigheden niet bepalen of ik kan genieten van het leven. Het gaat bij van het leven kunnen genieten om de mindset: te doen wat je graag doet, jezelf kunnen zijn zowel zakelijk als privé. Vanuit deze gedachtegang is coaching voor doeners geboren.

Surf, yoga, coaching
Heb je behoefte om je hoofd leeg te maken, omdat je niet lekker in je vel zit of omdat je in cirkels blijft redeneren? Met coaching voor doeners heb je de mogelijkheid om op adem te komen, te reflecteren en ruimte te ervaren die tijdens dagelijkse activiteiten vaak ontbreekt. Zowel in je hoofd als in je lijf. Dit door samen activiteiten te ondernemen die je hoofd leeg maken, zoals golfsurfen, strandyoga, een strandwandeling met of zonder coachingshond, longboard skaten of stand up paddle boarden. Tijdens de intake maken we samen een programma op maat. Een programma dat je uitdaagt om op een speelse manier even uit je comfortzone te komen. Waardoor je de ruimte krijgt om jezelf te ontdekken. En wellicht hoe je je leven kan aanpassen om ook meer van het leven te genieten. Een leven dat bij jou past.

Aanpak
De aanpak is aandacht. Mijn aandacht voor jou en jouw aandacht voor jezelf. Je krijgt alle ruimte jezelf te zijn, mijn enige verwachting is dat je er met je aandacht bij bent. Daarom is deze vorm van coaching één op één. Of indien gewenst een groepje van meerdere personen die elkaar al kennen, zoals een team of familie.

Programma’s
Outdoor coaching kent twee verschillende versies. Passieve coaching en actieve coaching. Wanneer je vooral wilt ervaren door te doen en we tussendoor praten over wat je bezighoudt, kies dan voor passieve coaching. Bij outdoor actieve coaching stellen we een programma samen waarbij we naast de activiteiten ook tijd inplannen om dieper in te gaan op wat je hebt ervaren en wat je hiermee wilt gaan doen.

Tarieven
Intake: bespreken doelstelling en programma opstellen: gratis

Outdoor coaching passief p.p. incl. btw en gebruik van materiaal
Dagdeel 3 uur € 180,-
Dag 5 uur € 275,-
3 dagdelen € 485,-

Outdoor coaching actief p.p. incl.btw en gebruik va materiaal
Dagdeel 4 uur € 295,-
Dag 6,5 uur € 495,-
3 dagdelen € 790,-